Disco Medley
Disco Medley
Wie is disco medley?  ¦  Nieuws  ¦  Foto's  ¦  Openingsdans  ¦  Gastenboek  ¦  Contact
Disco Medley is al actief sinds het jaar 1989, huwelijken is mijn specialiteit maar tevens ook bals, soupee, jubileum’s, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, communie, ...


Op elk feest pas ik mij aan, want ik speel muziek voor jong en oud, en een lege dansvloer wil ik niet hebben. mijn slogan is "voor alle feesten de juiste noot".

REFERENTIES
Door de jaren lange ervaring ben ik gekend in brugge en omstreken, want voor mij is mond aan mond reclame de beste reclame.
Om jullie te overtuigen,breng eens een bezoekje aan m’n gastenboek!!

ONZE WERKWIJZE
Bij mij gaat bijna alle afspraken telefonisch, maar als de klant me wil bezoeken is dat geen enkel probleem. ik vragen geen voorschot, gewoon op het einde van de feest wordt er afgerekend. De discobar wordt altijd voordien opgezet, zodat er tijdens de maaltijd niet gestoord kan worden. Ik kom meestal aan tussen de hoofdschotel en het dessert, om al een klein beetje ambiance te maken voor dat het dansfeest van start gaat. Bij mij is het één prijs voor alles, ook de vervoerkosten zitten erbij. Dus niet bij betalen voor extra belichting of vervoerkosten. Dus m.a.w. een volledig pakket en een pak AMBIANCE.
Dat is Disco Medley
Disco Medley
Copyright by Disco Medley
Powered & designed by My-Websitebuilder.com